Personvernerklæring

Denne personvernerklæring beskriver hvordan og med hvilket formål vi behandler dine opplysninger.

1. Data:

Metbox bruker bare informasjonen du gir oss ved aktiv handling, som for eksempel ved bruk av kontaktskjema eller kjøp av produkter i nettbutikken.

Vi bruker følgende informasjon:

  • Navn og adresse
  • Telefonnummer
  • Fakturaadresse
  • E-postadresse

2. Sikkerhet

Vi beskytter informasjonen du gir oss med den mest avanserte teknologien, så ingen har uautorisert tilgang til. Skulle det være nødvendig å dele informasjonen med tredjepart, krever vi at selskapet behandler dine opplysninger så trygt som vi gjør, og med det formål det er ment. Se også punkt 5.

3. Lagringsperiode og sletting av data:

Vi lagrer personlig informasjon så lenge vi har et legitimt grunnlag for dette, knyttet til avtale med deg og din virksomhet, og knyttet til oppdragets art og omfang. Opplysninger behandles på bakgrunn av samtykke, og oppbevares inntil samtykke trekkes tilbake og kunde/respondent/virksomhet gir beskjed om at data skal slettes.

4. Formål – hva vi bruker dine data til:

Vi bruker dataene du gir oss for å levere oppdraget, avtalt mellom deg og din virksomhet.

Når du benytter kontaktskjema på vår nettside:

Når du bruker kontaktskjema på våre hjemmesider ber vi om følgende informasjon: Navn, e-postadresse, firma (frivillig), telefonnummer (frivillig), og hva din henvendelse handler om.

Formålet med innhenting og lagring av informasjon er å kunne svare og ha en dialog rundt din henvendelse.

Når du handler i vår nettbutikk:

Vi lagrer personlige data for å kunne ta imot betalinger fra deg, samt levere bestilte produkter til oppgitt adresse. Dataene blir lagret med formål om å kunne tilby nettbutikktjenester.

5. Se, endre, slette data eller andre spørsmål?

Du kan sende en forespørsel om å vise, redigere, slette eller overføre dine personlige data. For eksempel kan du sjekke om dataene dine er riktige. Vil du vite hvilken informasjon du har tillatt oss å bruke, eller vil du begrense bruken?

Hvis du har spørsmål om personvernreglene, vennligst kontakt vår datahåndteringsansvarlig ved å sende en e-post til post@metboxnorge.no.