Transport for hund

Vårt mål er å forbedre og forenkle hundeholdet ved å tilby pålitelige, funksjonelle og skreddersydde transportløsninger av god kvalitet for deg og hunden din.

Metbox Norge

Her hos Metbox Norge har vi fokus på å tilby det beste innen transportløsninger tilpasset deg og din firbente venn. Alle produktene våre er designet for å møte dine og hundens behov for kvalitet og komfort. Utforsk vårt utvalg av hundehengere, pickupkasser og hundebur på mål.

Vi har vinterkampanje på hundehengere i januar og februar som gir kampanjetilbud på standardpriser og -10% på ekstrautstyr!

Hundehengere

Vi har hundehengere for ulike typer hundehold, alt fra enkle modeller med to bokser til fullutstyrte hengere tilpasset hardbarkede hundekjørere.

Pickupkasser

En pickupkasse er jegerens nest beste venn. Vi har designet mange typer kasser for jegere rundt om i landet. Finner du ingen som passer, designer vi en for deg!

Hundebur

Våre hundebur tilpasses hver enkelt bilmodell slik at den skal utnytte plassen best mulig. Trenger du bur som ikke skal være i bilen, lager vi selvsagt det også.

“Elgjakta har blitt enda bedre med en pickupkasse til hundene! Den har plass til alt av utstyr og jeg vet at hundene har det komfortabelt i sin egne varme og tørre base. Her får de ladet opp til neste slipp.”

Fornøyd kunde

Kommende arrangementer

Vi deltar på ulike messer, bruks- og jaktprøver, se oversiken under for hvor du kan møte oss neste gang.

Metboxprøven

21.-22. november | Eidskog

Hedmark Elghundklubb inviterer til årets største 2-dagers samla løshundprøve. Hovedsponsor er Metbox Norge, som stiller med en Hundekasse til en verdi av hele 64 400,- til vinneren av prøven.

Camp Villmark

15.-17. mars | Lillestrøm

Camp Villmark er messa for alle som elsker å være ute i naturen. Her møtes forhandlere av utstyr og produkter til deg som jakter, fisker, padler, klatrer eller bare liker å ta deg en tur ut i frisk luft.

Overlanders Nordic Expo

27.- 30. juni | Brokke

Overlanders Nordic Expo 2024 vil være det aller første nordiske/skandinaviske Overlanders-messearrangement, ment for at de skandinaviske landene skal bli forent. Dette blir årets overlanding-happening!

Nettbutikk

I nettbutikken finner du ekstrautstyr og reservedeler tilknyttet produktene våre. I tillegg har vi som mål å fylle på med kvalitetsfullt hundeutstyr i tiden som kommer.